Jag är SVERAK-diplomerad uppfödare och fick mitt stamnamn registrerat 2009-03-05

Jag är medlem i följande klubbar:

 

Om oss

Mitt namn är Susanne Lundin och jag föder upp den underbara kattrasen ragdoll och innehar stamnamnet S*Ace of Diamonds. Jag bor tillsammans med min man Mikael, vår son Jacob och våra katter och hundar. Vi har en dotter också, Emma, men hon har flyttat hemifrån och studerar i Lund.

Vi bor på en ganska stor gård som är centralt belägen med närhet till Löddeköpinge, Borgeby och Bjärred.

 

Jag är sjuksköterska till yrket och arbetade i vården under 20 års tid. Sedan några år tillbaka arbetar jag med djur istället och driver ett katthotell och hunddagis här hemma på gården där vi bor. Det innebär jobb årets alla dagar men stortrivs med mitt arbete och den glädjen som djuren skänker. När djuren trivs och har det bra så mår jag också bra!

 

Våra katter är alla innekatter men de som vill har tillgång till kattgård utomhus när vädret tillåter. Det är en oerhörd glädje att leva med katterna i vardagen.

Jag är noga med att endast använda rastypiska katter med bra temperament i aveln. Vi hälsotestar naturligtvis katterna innan avel.

Att få vara med när kattungarna föds och sen följa dem dag för dag tills det är dags för dem att lämna boet och flytta till nya familjer är en otrolig upplevelse som är svår att beskriva med ord. En fantastisk glädje!

Välkommen att kontakta mig om ni är intresserad av en kattunge!